Inloggen in Mijn KNAP

Kaakpijn, oorsuizen, tinnitus en hoofdpijn oplossen, kan middels het online fysiotherapie programma van KNAPfysio. Kaakfysiotherapeut / orofaciaal fysiotherapeut Melanie Dilling helpt je hierbij op weg. 

Het werkt als volgt: Je beantwoord de vragen, doet zelf onderzoek naar je kaakklachten en krijgt in filmpjes uitleg en adviezen over jouw klachten. Ook komt er een compleet online fysiotherapie programma voor je klaar te staan. Zo werk jij zelf naar de oplossing voor je kaakpijn, oorsuizen, tinnitus of hoofdpijn klachten. 

Via deze link kun je inloggen in de online fysiotherapie omgeving. Dit is dan ook de toegang naar de oplossing voor jouw kaakpijn, hoofdpijn, oorsuizen en tinnitus. Hiermee is de oplossing voor deze klachten dan ook dichtbij dan je denkt. 

Als orofaciaal fysiotherapeut ook wel kaakfysiotherapeut genoemd, ben je gespecialiseerd in het behandelen van al deze klachten. Eigenlijk kan elke klacht aan het bewegingsapparaat boven het sleutelbeen door een kaakfysiotherapeut opgelost worden. Aangezien je zelf het gezicht goed kan zien via een spiegel, is dit het perfecte gebied van je lichaam om zelf mee aan de slag te gaan. 

Ook is gebleken dat als jij zelf klachten als jijzelf je klachten gaat begrijpen, je hier de controle over kan terug pakken. 

In de online consulten die tijdens het online fysiotherapie programma aangeboden worden, gaan we verder in op de klachten die jij hebt. Je kan vragen stellen over jouw klachten en ook zal de kaakfysiotherapeut aanvullende vragen aan jou stellen. 

Op deze manier kan het online fysiotherapie programma verder gepersonaliseerd worden en ben jij sneller van je kaakpijn, hoofdpijn, oorsuizen of tinnitus af!