Melanie Dilling_Kaakfysio

Over KNAP

KNAPfysio is de online oplossing voor Kaak- Nek- en AangezichtsProblemen. Binnen de verschillende programma’s neem ik, Melanie Dilling, kaakfysiotherapeut (orofaciaal fysiotherapeut) je mee naar de oplossingsmogelijkheden voor jouw klachten.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en werk in een praktijk die volledig gericht is op klachten in het nek- hoofd- en kaakgebied. Vanuit daar ben ik gaan denken hoe ik mensen meer kan bieden dan wat ik in de praktijk doe. Zo is KNAPfysio ontstaan.

Het fijne aan het online programma is dat je overal en altijd kan werken aan een oplossing voor jouw klachten. Het doel is om je te laten inzien hoe je lichaam werkt, zodat je de controle over je klachten terug kunt pakken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat als jij zelf snapt hoe jouw lichaam werkt, jij meer grip krijgt op jouw klachten. Hierom vind ik het belangrijk dat jij zelf je klachten écht gaat begrijpen.

In het 6 week durende programma, krijg je via vragen en onderzoeken een voor jou op maat gemaakt programma. Deze bestaat uit oefeningen en ik neem je mee in mijn kennis. Er zit een duidelijke opbouw in, met wekelijks een ander thema. Hierdoor kunnen we echt tot de kern van jouw probleem gaan komen. In het programma is er naast de algemene uitleg, die voldoende is om tot de oplossing te komen, de mogelijkheid om de verdiepende uitleg te volgen. Bij een gewoon bezoek aan een dokter of fysiotherapeut is hier vaak niet genoeg tijd voor. 

Verder kan je met KNAPfysio vanaf dag één van aanmelden, direct actief aan de slag met je klachten. Doordat je veel zelf doet, ga je merken dat je dit zelf kan en ook zelf de controle terug kan krijgen over jouw situatie. Uiteraard ondersteun ik daar waar nodig is.

Over KNAPfysio:

Over Melanie: